Reportage

Bild 2011-03-02 kl. 13.00 #2

NY BLOGG: ELSA CIMMERBECK!

Elsa, vem är du?
– Jag är en ganska nördig person som tycker om allt i allmänhet (undantag; kassler, krig och mansgrisar etc) och hajar, feminism, gangsterrap och kaviar i synnerlighet.
Hur gammal är du då?
– Jag är 19 år
Vad gör du om dagarna?
– Jag pluggar, äter mat, sover och dricker en bärs då och då. Ibland jobbar jag som modell och ibland går till naturhistoriska museet för att titta på uppstoppade djur.
Vad gör du om fem år?
– Om fem år är jag kanske journalist och lever på snabbmackaroner i en etta i valfri storstad. Eller så är jag produktionschef för Svennes kaviar. Kanske har jag varit med i en Swedish House Maffia video? Förhoppningsvis är jag lycklig oavsett.
Du är ju ganska ny med bloggandet, varför började du?
– För det första så älskar jag språk och att skriva. Det är lite som att jag och svenska språket har en bad romance.. Min hjärna går konstant på högvarv och jag har egentligen för många åsikter, idéer och konspirationsteorier för att allt ska få plats. Att blogga är lite som en avlastning. Sen hade jag influensa en dag och det var så jävla tråkigt så då fick jag komma på något att göra
Varför ska vi läsa din blogg?
– För att jag är både rolig, smart och snygg. Kan fan inte bli bättre. Skämt åsido * lol * men för att jag vill skriva för att beröra, väcka intresse och tankar, dela med mig av min vardag och kanske visa bilder på min nya tröja då och då.
Någon kanske känner igen dig från SVTs Debatt, hur kommer det sig att du var med där?
– Jag var med för att jag anser att det inte är kissies fel att vi lever i ett sjukt samhälle där folk hellre ser ut som en ”kortisonkur-gone-bad” än att acceptera sig själva.
Förresten, vad är din favvo-mat?
– Många refererar till mig som the human trashcan, dvs jag äter det mesta. Fast kaviar och kål är nog det bästa jag vet, längtar tills den dagen jag hittar ett sätt att kombinera dessa två till en rätt.
Torsdagskvällen, hur börjar den?
– Den börjar och slutar hemma hos mig, med eller utan vin.
Och fredagen?
– Antingen hemma hos mig eller sessili (hairible) för hon är både rolig och bra på att fixa hår (jag kan knappt stava till vare sig borste eller mascara)
Bästa stället att ta en kaffe på?
– Jag och min mamma brukar morgonfika på Doppio, det är väldigt trevligt. Annars gillar jag den lilla kiosken på Vasaviktoria-hållplatsen. Inte så mycket för den trevliga atmosfären inne i själva kiosken, men tycker att trevlig personal och kaffe för en tiokrona bör framhävas.
Vilken är din pepp-låt?
– Woof! – Snoop Dogg feat. Mystikal and Fiend eller Independent Women – Destinys Child, två sjukt feta låtar.
Och sin depplåt?
– Valfri blandskiva från högstadiet med namn som ”sluta steppa börja deppa”. Broder Daniel = ett återkommande inslag.

KOLLA IN ELSAS BLOGG!

Redaktionen

Chefredaktör

Tobias Hamberg

Redaktör

Annika Olsson

Chefsfotograf

Dino Soldin

Skribenter

Hanna Wallén
Sara Varga

Fotografer

Dino Soldin
Milad Abedi
Jonathan Jungebrant

Eventbokning

Genom en nära kontakt med er som kund kan vi skapa upplevelser utöver de vanliga. Aveny.se arrangerar företagsevent, produkt- lanseringar, premiärer, turnéer, kickoffs, firmafester m.m. Det finns även möjlighet för privatpersoner att ta kontakt med oss.